fbpx

Laatste Artikelen

7 Intrigerende Rituelen en Tradities in de Katholieke Kerk

7 Intrigerende Rituelen en Tradities in de Katholieke Kerk

De katholieke kerk heeft een rijke geschiedenis van rituelen en tradities die diepgeworteld zijn in haar geloof en spiritualiteit. Deze rituelen en tradities zijn niet alleen symbolisch, maar dragen ook een diepere betekenis en helpen gelovigen om zich te verbinden met God en hun geloof te verdiepen.

De 10 Geboden: Een Gids voor Hedendaagse Christenen

De 10 Geboden: Een Gids voor Hedendaagse Christenen

De 10 Geboden zijn een essentieel onderdeel van het katholieke geloof en bieden een tijdloze gids voor het leven. Hoewel ze duizenden jaren oud zijn, zijn de principes en waarden die ze bevatten nog steeds relevant in het moderne leven.

De 7 Deugden: Levenslessen van de Kerk

De 7 Deugden: Levenslessen van de Kerk

De 7 deugden bieden ons waardevolle levenslessen die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen van een deugdzaam leven. Ze vormen een leidraad voor ons gedrag en helpen ons om te groeien in onze relatie met God en onze medemensen.

Themas

Apologetics

Gezin en familie

Moreel en waarden

Christelijk leven

Katholieke geloof

Pro-life

Evangelisatie

Liturgie

Roepingen

Speciale Projecten

Catechese door middel van

Brieven van de Personages uit het Evangelie

Een creatieve reis door de roepingsverhalen van enkele bijzondere personages die hun leven deelden met Jezus, waarbij we ons proberen voor te stellen hoe hun reis eruitzag na de impact van hun daden op het leven van Jezus en op ons allemaal.

Catechese door middel van kunst

religeuze kunst

Catechese door middel van Kunst

Probeer dieper in te gaan op de betekenis van religieuze kunst, of wees in ieder geval bewust van enkele essentiële elementen om de mysteries die elk schilderij bevat waar te nemen.

Blijf op de hoogte!​

Ontvang alle informatie over het katholieke geloof direct in je inbox.

Delen is evangeliseren!