fbpx

HELP ONS HET EVANGELIE TE VERSPREIDEN!

In een steeds meer geseculariseerde wereld hebben we het Woord van God nodig om meer levens te transformeren.

JA, IK WIL GRAAG HELPEN

Wat is Katholieke Vesting?

Wij zijn de ontmoetingsplaats voor katholieken op internet en een venster naar de wereld waar Christus het middelpunt is. Onze missie is om de vorming, waarden, gemeenschap en gebed van de katholieke Kerk te doen herleven door meer en betere evangelisatie-inhoud.

Bij Katholieke Vesting overbruggen we de kloof met betrekking tot het katholieke geloof door de waarheden ervan uit te leggen en te verdedigen en veelvoorkomende misvattingen uit de weg te ruimen. Dit doen we door middel van veel verschillende outreaches, waaronder onze website, katholiekevesting.nl en nog veel meer.

Help ons verder!

SAMEN KUNNEN WE DE BOODSCHAAP VAN HET EVANGELIE NOG VERDER BRENGEN

“Christenen zijn geroepen, vooral in onze tijd, om samen te werken aan een nieuwe evangelisatie die huizen, professionele omgevingen, centra van cultuur en werk, de media, het openbare en het privéleven doordringt.”
-. Heilige Johannes Paulus II

Deugen vriendelijkheid en dankbaarheid

WEES DE PERSOON DIE ONZE MISSIE MOGELIJK MAAKT!

We hebben meer apostelen nodig zodat het Koninkrijk van God met zijn licht en liefde tot meer levens over de hele wereld komt te transformeren.

Daarnaast zoeken we actief naar nieuwe manieren om de jongere generaties te betrekken via sociale media en andere populaire middelen.

Doneer nu!

SAMENWERKEN AAN DE NIEUWE EVANGELISATIE!

Door Katholieke Vesting te ondersteunen, draag je bij aan het creëren van kwaliteitsinhoud en bereik je zo een grotere evangelisatie via sociale netwerken.

Dit belangrijke apostolische werk wordt alleen volbracht dankzij jouw financiële vrijgevigheid en gebeden. We zijn getuige van de vrucht die het elke dag draagt ​​door de verhalen van degenen wier leven op een diepgaande manier positief is beïnvloed.

Doneer en maak deel uit van een wereld van enthousiastelingen die werken voor Christus en de Kerk!

Doneer nu!
Katholieke Vesting Middelen Evangelisatie

Word Donateur

Als u op wat voor manier dan ook door deze bediening bent geraakt, bid dan alstublieft dat u een Patreon-supporter bent.

Met een gift vanaf €3, help u ons het katholieke geloof te verspreiden. We waarderen uw steun enorm!
God zegene u en moge Onze Lieve Vrouw altijd aan uw zijde staan!

Katholieke Vesting ontvangt geen financiering van het Vaticaan, een bisdom of bisschoppenconferentie of enige andere externe organisatie.
We bestaan ​​uitsluitend vanwege de vrijgevigheid van onze donateurs.
Jouw bijdrage is erg belangrijk!

Delen is evangeliseren!