fbpx

Deze homilie (video hieronder) werd uitgesproken door vader Daniel Nolan, priester van de Petrusbroederschap in het aartsbisdom van Denver (Colorado, VS), op 19 december 2021.

Vader Nolan denkt na over het feit dat wanneer mensen Christus verlaten, ze in een waanwereld beginnen te leven. “God heeft ons een brein gegeven – laten we het gebruiken”. P. Daniel Nolan waarschuwt ons wat er gebeurt als we Christus uit onze samenleving verwijderen. Mensen zullen het contact met de realiteit verliezen en irrationeel gaan denken.

Preek 19 december 2021:

“Dus in mijn laatste preek sprak ik over de waanzin van de moderne wereld. Er is genoeg materiaal om over te praten. En deze week zal ik spreken over de waanzin van de covid19-pandemie.

Vader Daniel Nolan - pandemie covid
Vader Daniel Nolan

Dat die twee samengaan en dat de wereld echt aan het opwarmen is, zouden we kunnen zeggen, want wat we zien is dat er veel dingen tegelijk gebeuren en samenkomen.

Zoals ik zei, en covid-19 is er slechts een onderdeel van, alles is gerelateerd. Het is dus belangrijk om een ​​stap terug te zetten en het geheel te bekijken en zich af te vragen wat hier de afgelopen twee jaar is gebeurd.

Wat merken wij allemaal? Omdat er één ding zeker is, zoals ik al zei, we leven in een gekke wereld, en dat is wat er gebeurt als u Christus verlaat. Christus, de tweede person van de Heilige Drie-eenheid, is namelijk de bron van werkelijkheid, goedheid en de bron van waarheid. Als u daarvan afwijkt, is er maar één andere plaats mogelijk, er is maar één andere bestemming. U bent dan op weg naar leugens, bedrog en ga zo maar door.

Dus als u merkt dat het voelt alsof ‘ik in een waanwereld leef’, moet u dat waarschijnlijk gaan onderzoeken. Dus dat gaan we doen.

We gaan kijken naar wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd, wat we zien en wat we vermoeden. Want door de vruchten kunt u dat weten. Christus is de bron van waarheid, de bron van goedheid. U zult zien dat wanneer Christus ergens achter zit, u dat zult kunnen merken. Maar omdat Satan de prins van de duisternis en de vader van leugens is, zult u dat ook kunnen merken.

Als u een heleboel leugens begint te zien, kunt u er zeker van zijn dat Satan daar achter zit.

Dus wat zien we hier? Slechts enkele basisfeiten.

Het covid19-virus. Dat is een feit. Het is een echt virus, mensen worden er ziek van en mensen zijn erdoor overleden. Ik weet zeker dat we allemaal iemand kennen of dat we zelfs zelf ziek zijn geworden van dit virus. Dat valt niet te ontkennen. Er is een, zo zou je zeggen, echte pandemie. We moeten het serieus nemen. We moeten rekening houden met andere mensen.

Maar deze pandemie komt lang niet in de buurt van de ergste pandemieën die de wereld ooit heeft gezien. En wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd, is absoluut niet gerechtvaardigd door het niveau van gevaar dat dit virus met zich meebrengt.

Dus daar gaan we ook naar kijken. We gaan een kleine reis langs onze herinneringen maken. Zoals ik al zei, we gaan op zoek naar tekens die ons zeggen wat leugens, onwaarheden en tegenstrijdigheden zijn.

Dus, als u zich het goed herinnert, laten we teruggaan in de tijd, ze [de regering en experts] zeiden “twee weken om de curve af te vlakken”. Herinnert u zich dat? Nou was dat de eerste leugen, maar we wisten allemaal vanaf het begin dat dat een leugen was. We dachten allemaal ‘oke tja…, goed, twee weken whatever…’

kindermishandeling_mondkapjes_schadelijk

Daarna was er meer. Ik herinner me dat er eerst een mondkapje-debacle was. Mondkapjes waren niet belangrijk: ‘je hoeft geen mondkapje te dragen, ze zijn niet nuttig‘ en daarna was het: ‘ze zijn nuttig‘ en als laatste was het ‘ze zijn verplicht‘. En toen kwam het naar buiten: ‘we zeiden dat ze niet nuttig waren omdat we moesten liegen om de mondkapjes te bewaren voor die mensen die ze echt nodig hadden‘. Weet u nog? En dat werd verteld door deze ‘gezondheidsexpert dokter’… tja, ik ga zijn naam niet zeggen omdat ik het “f-woord” [p. Nolan bedoelt hier Dr. Fauci als “f-woord”] niet graag zeg…

Maar wat ons juist verteld werd, toen ze dat zeiden, was dat ‘wanneer we denken dat het gepast is, wanneer we denken dat het nodig is, dan gaan we tegen u liegen’. Daarmee hebben ze zojuist elke geloofwaardigheid, die ze ooit hadden, vernietigd. Hoe kunnen ze vanaf dat moment worden geloofd als u weet dat ze ‘voor je eigen bestwil’ tegen u zullen liegen?

Dus waar liegen ze nu over tegen ons? Dat zouden we ons nu moeten afvragen.

Vanaf dat moment, het was in mei of april 2020, verloor die hele afdeling, de ‘medische experts’, alle geloofwaardigheid. Ze hadden vanaf dat moment niet meer geloofd mogen worden.

Dat is het begin van de pandemie. En weet u nog hoe ze de doden telden? Het was de dagelijkse dodental en er was de paniek, de angst en de projecties van sterfgevallen. ‘Oh dit gaat in de miljoenen lopen! We gaan er honderden hebben, duizenden doden tegen de zomer’.

Herinnert u zich het nog? Ze brachten hospitaalschepen aan de kust om alle mensen die daar zouden komen af ​​te handelen. Ze zouden ze nodig hebben… Niet gebeurd. Het is niet gebeurd. In feite was het zo spectaculair teleurstellend dat ze overgingen van het tellen van sterfgevallen naar het tellen van infectiegevallen, omdat ze de cijfers gewoon niet rond konden krijgen. Ze zeiden: ‘we krijgen honderdduizenden doden, en daarna, laten we honderdduizenden infectiegevallen tellen en dan kunnen we ons een beetje dekken…’ Ik herinner me die schakeling van tellen en ik dacht ‘hoe oneerlijk’. U hoort ze zeggen dat plaatsen als Zweden en Florida volkomen onverantwoordelijk waren omdat ze niet in lockdown gingen. ‘Er zullen zoveel doden vallen. Zweden gaat de vruchten plukken van hun onverantwoordelijkheid omdat ze niet in lockdown gaan’.

Er zullen 2.800 doden per dag vallen vanwege dat wat ze niet hebben gedaan… Dat is nooit gebeurd. 2.800 doden per dag? Raad eens hoeveel Zweden er had, 40. Dat is een behoorlijk groot verschil. En trouwens, raad eens wat hun normale aantal doden per dag was? dat waren geen covid-doden, dat waren 40 doden. Wat krijgen ze normaal per dag? 40!

Hetzelfde met Florida. Het zou deze enorme beerput van infecties worden. Florida doet het beter dan veel andere staten die in volledig lockdown gingen.

Dus niet alleen leugens, maar er is ook incompetentie.

Oh en dat niet alleen, herinnert u zich dat er gezegd werd: ‘er zullen 160.000 doden zijn tegen eind augustus’. Wanneer het 160.000 covid-sterfgevallen waren, maar slechts 9.000 daarvan hadden geen ernstige aandoeningen. Herinnert u het zich nog?

Dus wat ze zeiden is dat van de 160.000, 150.000 die reeds kanker hadden, of leukemie, bronchitis, schotwonden… Dat was toen ze alles als een covid-stergeval rekenden. Als men positief testte op covid en  ze stierven later, of iets dergelijks,, dan was dat een covid-overledene. En ik herinner me, ik denk dat het hier was [Colorado], een man sterft aan covid nadat hij door de voorruit van zijn auto is uitgeworpen bij een frontale botsing.’ Dat was eigenlijk het geval. Dat was het punt waarop ze begonnen terug te trappen en te zeggen oké, misschien hebben we de cijfers een beetje opgeblazen.

Dat werd bevestigd door de CDC-chef, Robert Redfield. Hij gaf toe dat er een stimulans was voor ziekenhuizen om covid-sterfgevallen op te drijven. Ze krijgen namelijk honderdduizend dollar vergoed als iemand sterft aan covid in hun ziekenhuis. Dus ja, ziekenhuizen zouden niet voor niets tegen ons liegen… Precies! Daarom hebben ze tegen ons gelogen. Ze kregen geld!

Admiraal, Brett Giroir, van de Amerikaanse gezondheids- en menselijke dienstenafdeling, gaf ook deze economische stimulans toe. Hij bevestigde dat hij overdreven statistieken kreeg over het aantal sterfgevallen door covid. En ondanks al deze opgeblazen sterfgevallen, kregen ze nog steeds niet de cijfers die ze zeiden dat we zouden krijgen. daarom moesten ze overschakelen van de covid-sterfgevallen naar de covid-infectiegevallen, maar zelfs die waren enorm opgeblazen, omdat een heleboel mensen werden getest.

Ik zou asymptomatisch kunnen zijn, ik heb helemaal geen symptomen, ik voel me niet slecht, maar de test was positief… je hebt covid! Zo krijg je honderden en honderdduizenden gevallen. Nog steeds een reden om bang te zijn mensen, nog steeds een reden om bang te zijn.

Die beroemde, misschien wel beruchte gierigaard, de CEO van Tesla, Elon Musk, hij ging naar buiten en kreeg vier covid-tests op één dag. En twee waren positief, twee waren negatief. hij zei dat dit flauwekul was, de helft van de positieven zijn zelfs helemaal geen covid-gevallen. En er waren mensen in quarantaine, op hun kamer, zonder symptomen. Ze voelden zich niet ziek maar testten positief: ‘Pas op, bel al hun vrienden, ze zijn positief voor covid!’

Dat is leven in een waanwereld!

Er zijn nul, maar echt nul geregistreerde gevallen van een asymptomatische persoon die covid heeft verspreid. Dat is nooit geregistreerd. Maar er zijn veel gevallen van gevaccineerde mensen die covid krijgen en het nu doorgeven.

Ik zeg niet dat er geen ziekte is. Zoals ik al zei, iedereen is ziek geweest. Ik weet dat mensen ziek zijn geweest, heel erg ziek, dat is waar en dat is iets om over na te denken. Maar dit is gewoon niet de dodelijke pandemie die ons wordt verteld en deze maatregelen die worden genomen zijn volledig buiten alle redelijkheid om. Deze reactie is volkomen onredelijk . Dit moeten we naar buiten brengen!

We moeten dit zeggen omdat mensen tegenwoordig hun baan verliezen, doordat ze het vaccin niet nemen. Een vaccin waarvan de regering zegt dat we het moeten nemen omdat er een dodelijke pandemie gaande is. En dat is gewoon niet waar! ze dwingen het af. We zijn in een agressieve relatie (met de regering), zoals ik de vorige keer al zei, vanwege een leugen.

Boek ‘COVID-19, The Great Reset’
van Klaus Schwab

We worden door de regering gevraagd om in een waanwereld te leven waarvan we met onze eigen ogen kunnen zien dat het niet waar is. En dat is immoreel. Meer mensen moeten dit vermelden omdat er meer aan de hand is dan alleen covid en ik weet niet of u dit weet. Heeft u ooit gehoord van The Great Reset, of het World Economic Forum? Of e ene ‘global government’? Dit was 15 à20 jaar geleden een complottheorie. Maar daar zijn ze nu wel open over. Ze zeggen gewoon wat ze aan het doen zijn en de hele wereld moet het omarmen: ‘Volledig gecontroleerde handel, energie, u zult in de toekomst niets bezitten, want wij zullen het allemaal bezitten. Maar we zullen u eerlijk en billijk iets geven en dat wordt geweldig!’

Dat is geen complottheorie meer. Ze vertellen ons dat ze forums hebben en zeggen dat dit is waar de wereld naartoe gaat. En raad eens, ze zeggen dat covid19 een geweldige crisis is om te beginnen. Zij gaan profiteren van wat er gebeurt met covid19 en de wereld naar deze ene wereldregering brengen. Dat is wat ze zeggen wat ze proberen te doen.

Tegenwoordig kun je dit allemaal “factchecken” op Google. En dat deed ik. Ik wilde  controleren of het waar was, en dit was het verhaal dat naar buiten kwam: ‘Covid19 was gepland door wereldwijde elites om de ene wereldregering in te luiden’. En de factcheck was natuurlijk “vals”. De wereldwijde elites hadden het covid19-virus niet gepland. Ze hebben er gewoon gebruik van gemaakt om die ene wereldregering binnen te halen. Nou bedankt voor het onderscheid, ik ben met geen van beide blij.

En daar moeten we het over hebben. Men moet herkennen, als men met covid meegaat, dat de regeringen een bijbedoeling hebben. Namelijk dat we bang zijn, want hoe banger u bent, hoe meer autoriteit u zult accepteren, die u anders niet zou hebben geaccepteerd.

Dat is wat ze proberen te doen en dat is waarom ze de angsten aanwakkeren en waarom we ze niet kunnen vertrouwen. Ze hebben het al bewezen. De dokter, wiens naam ik niet ga noemen, heeft al tegen ons gelogen. Hij gaf toe dat ze liegen, dat de cijfers zijn opgeblazen, dat ze dit opzettelijk doen om ons bang te maken en om ons gehoorzaam te maken.

Het ergste in het virus? Heeft u gehoord wat er gebeurt met het vaccin? Ze hebben onlangs het Johnson-Johnson-vaccin (Jansen) gedeeld en daarna zeiden ze “het staat op onze lijst met niet-geprefereerde vaccinaties”. Er is een rapport genaamd het VAERS-rapport (rapportagesysteem voor bijwerkingen van vaccins, [in het Engels: vaccine adverse effect reporting system). Ze hadden ook een vaccin bedacht voor de vogel- en varkensgriep van 2010, maar deze werd stopgezet omdat er teveel, namelijk 200, bijwerkingen werden gedetecteerd/gevonden. 200 is te veel!

Met de covid-vaccins hebben ze al 80.000 bijwerkingen gemeld in VAERS en ze gaan nog steeds door met vaccineren. Ongelooflijk! Dit gaat eindigen, dit gaat de geschiedenis in als een van de grootste mensenrechtenschendingen die de wereld ooit heeft gezien. Dit is hoe het zal worden vermeld in de toekomst. En daar moeten we het over hebben.

Dus ze zeggen tegen ons dat we ons schuldig moeten voelen en mondkapjes moeten dragen, sociale afstand moeten houden en het vaccin moeten nemen, dat we hier een morele verplichting hebben. Absoluut niet! Het is onze morele plicht om te zeggen dat we niet deelnemen aan hun waanvoorstelling van de werkelijkheid! Ik ga niet geloven of doen alsof ik de leugen geloof die ze leuren. Dat is onze plicht: om weerstand te bieden! Als we ons nu niet verzetten, komt de tirannie snel aan.

Wist u dat mensen geen medische behandeling krijgen omdat ze niet zijn gevaccineerd? Er is hier een ziekenhuis [in Denver] waar iemand een niertransplantatie nodig had. Hij stond op de wachtlijst. Eindelijk kwam er een nier die geschikt voor hem was. Ze hadden een donor, ze hadden een ontvanger, maar het ziekenhuis wilde de transplantatie niet doen. Waarom? Omdat de patiënt niet gevaccineerd was. ‘Ik heb geen covid, ik ga niemand ziek maken’. ‘Nee! U bent niet ingeënt, geen behandeling’.

Hoezo gaat dit om onze gezondheid? Dit gaat over macht. Het gaat erom dat wij doen wat ze ons zeggen dat we moeten doen.

Maar er is reden tot hoop. Facebook moest onlangs toegeven dat hun “factcheck” eigenlijk gewoon een opiniecheck was. Ze zullen u van het platform verwijderen, ze zullen uw bericht verwijderen omdat ze het er niet mee eens zijn. Ze noemden het een factcheck, maar ze waren genoodzaakt om hun mening toe te geven. ‘Het is waar, maar we houden er niet van dus we halen het eraf’.

Er is een peiling gehouden waar 75% van de mensen gelooft dat de media tegen ons liegt. Dat is erg fascinerend. 90% van de republikeinen geloven dat de media hun eigen politieke agenda promoten in plaats van feiten. EN 65% van de democraten gelooft hetzelfde. Dus de leugens zijn zo voor de hand liggend en zo consistent dat veel mensen wakker worden. En wat dit mij zegt, is dat veel mensen meegaan in deze covid-pandemie vooral omdat ze vinden dat ze dat moeten. Ze geloven er niet echt in, maar ze voelen zich gedwongen.

Dus ik zou zeggen dat degenen onder ons, die gewoon al die tijd wisten dat er iets mis was, er veel zijn. Veel mensen zien het, maar we voelen ons zo geïsoleerd. De hele taak van de regering is om u te laten geloven dat u de enige bent, de rest is gehoorzaam behalve u. Dat is propaganda. Dat zijn psychologische operaties.

Kent u de sterftecijfers? Ik heb dit inderdaad ook gecontroleerd want ik zag deze bewering: ‘covid19 is voor 98% overleefbaar’. Factcheck: ‘Niet waar, covid19 is voor 97,6% overleefbaar.’ Hebbes! Dat is niet zo’n groot verschil. En de rates gaan van 94% voor de mensen met het meeste risico tot 99,75%.

Dit is niet de dodelijke pandemie die ze ons hadden gezegd.

Nou, God heeft ons een brein gegeven en Hij verwacht dat we het gebruiken. En dit is de ironie ervan. U herinnert zich dat er jarenlang op een pejoratieve manier tegen degenen die in God geloofden werd gezegd: ‘Geloof niet alleen wat u wordt verteld. Denk voor uzelf!’

Nu is het onze beurt! We moeten de mensen die blindelings de regering volgen zeggen: “stop met geloven wat u wordt verteld, want wat u wordt verteld, verandert van maand tot maand.”

Hoe kan ik het tegenovergestelde geloven van wat mij zes weken geleden werd verteld? ik bedoel, hoeveel geweld willen ze dat ik mijn eigen gezond verstand aandoe om hen te kunnen geloven?

Gebruik uw hersens dus. U kunt zien dat er tegen u wordt gelogen. De beste manier om dit te bestrijden is ‘leef in de realiteit’. Kijk om u heen en vraag uzelf af: hoeveel mensen  ken ik die zijn overleden aan dit virus? Is dit een pandemie?

Voor mij was covid meer dan een jaar geleden voorbij. Toen ik begon te zien wat hiervan naar buiten kwam, was covid voorbij.

Onze parochie heeft tweeduizend parochianen. In deze parochie hebben we twee mensen zien sterven tijdens de hele pandemie. En geen eens door covid, want ze hadden andere aandoeningen. God hebbe hun zielen, bid alstublieft voor hen, bewaar ze in uw gebeden.

In een parochie van deze omvang zijn we niet in staat om sociale afstand goed te kunnen houden. Dus vraag uzelf af: waar is de pandemie? Als er echt een pandemie was, hoe hadden we dan alleen die twee gevallen? Kijk om uw heen, binnen uw families, in uw gezinnen, in uw gemeenschappen, en vraag uzelf af: moet ik geloven wat mij wordt verteld of moet ik mijn eigen ogen geloven?

Leef in de realiteit. Neem nu alle maatregelen die u denkt die voldoende zijn. Zoals ik al zei de covid-ziekte is echt, neem de voorzorgsmaatregelen die u passend acht. Het mondkapje? Prima. Ik moedig u aan om het vaccin niet te nemen, maar voel geen druk, dat is het belangrijkste. Laat u niet dwingen of onder druk zetten of schuldig maken aan iets waarvan u voelt dat het niet waar is. Leef niet in een waanwereld, leef in de realiteit.

Kardinaal Müeller - Covid
Kardinaal Müeller

Weet u, en ik ben niet de enige die dit zegt, Kardinaal Müeller uit Duitsland waarschuwde onlangs dat de mondiale elites proberen de pandemie te gebruiken om een staat van totale controle in te luiden.

Dit gebeurt echt, het is een realiteit en als we het hier niet over hebben, gaat het zeker gebeuren, want de regeringsfunctionarissen beginnen die macht te voelen en als ze niet in Christus geloven, hebben ze geen gevoel van deugd. Dat is de mislukking van menselijke natuur. We moeten wakend  zijn voor dat feit.

Daarom dacht ik dat het Evangelie van vandaag, door Sint-Lucas, heel geschikt was voor deze dag. Sint-Lucas vertelt ons de omstandigheden toen Christus naar de wereld kwam, deze waren niet zo geweldig. En hij vertelt ons, heel voorzichtig om precies te zijn, dat “in het vijftiende regeringsjaar van keizer Tiberius, toen Pontius Pilatus landvoogd van Judea was, Herodes viervorst van Galilea, diens broeder Filippus viervorst van het gewest Iturea en Trachonitis, en Lysánias viervorst van Abilene,  onder het hogepriesterschap van Annas en Kájafas, het Woord van God in de woestijn via Johannes, de zoon van Zacharias, kwam”… extreme precisie door Sint-Lucas. Hij wil dat we de waarheid weten, hij vertelt ons dat dit een echte historische gebeurtenis is, Christus kwam, dit is wanneer en dit is wat er aan de hand was. Geen schaduwen, geen leugens, gewoon feiten.

Zo ziet u dat dat de waarheid is, wanneer men heel duidelijk is over alles wat er gaande is. Het punt is dat hij de regeerders van die tijd opsomde, dat waren degenen die toen aan de macht waren. En ze waren allemaal corrupt. Ze waren allemaal corrupt en toch won God.

Dat is onze hoop vandaag en dat is ons vertrouwen. Dat is onze zekerheid, want hoe slecht de wereld ook is, hoeveel politici of machthebbers of mondiale elites ook binnen de Kerk helemaal tot aan de top komen, zelfs als iedereen corrupt is, God zal nog steeds voorop komen. God zal nog steeds winnen. We staan ​​aan de winnende kant!

Dus ik wil dat je daarvan overtuigd bent. Zoals ik al zei: “leef de waarheid, breng tijd door in gebed en realiseert u dat God uiteindelijk zal winnen.”

Maakt u over niets anders zorgen. Hou van god, leef de waarheid en het komt goed. God zegene u allemaal in de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest.”

Vertaald uit video:

Bezwijk niet voor deze ‘pandemische waanzin’.

Als je deze post leuk vond, kun je het delen, want delen is evangeliseren!

[Sassy_Social_Share]

Als het materiaal niet werkt of spelfouten heeft, meld dit dan graag!


Gerelateerde artikelen

Schendingen van de mensenrechten

Er ontstaat tirannie en de Kerk laat het gebeuren

Deze homilie (video hieronder) werd uitgesproken door vader Daniel Nolan, priester van de priesterbroederschap Sint Petrus in het aartsbisdom van Denver (Colorado, VS), op het feest van de Heilige Familie. Vader Nolan verkondigt moedig dat hij gedwongen is zich uit te spreken vanwege de vervolgi…
Verder lezen…
Kardinaal Burke - Great Reset

Krachtige preek van kardinaal Burke

Kardinaal Raymond Burke heeft de wereld gewaarschuwd voor het gevaar van “bepaalde krachten” die COVID-19 als dekking gebruiken om “angst” te zaaien, de vrijheid en het gezin aan te vallen, en zo de “Great Reset” te bevorderen.…
Verder lezen…

Delen is evangeliseren!