fbpx

Sinds de Russische inval in Oekraïne spreken steeds meer mensen over de dreiging van de derde wereldoorlog.

Een tijdje geleden, terwijl ik de Rozenkrans bad, heb ik toen gemerkt dat ik een beetje bezorgd was over hoe de dingen zich in de wereld ontwikkelden.

Ik herinnerde me toen de verschijningen van de Heilige Maagd Maria, in alle relatief recente verschijningen die door de Kerk zijn goedgekeurd, onder andere die in Fatima, Kibeho (Rwanda), Sint Nicolaas in Argentinië, Akita in Japan enz. Ook herinnerde ik me de vermeende verschijningen van Maria in Medjugore, die nog in onderzoek zijn. Ik dacht aan dat al deze verschijningen van Onze Heilige Moeder ons één belangrijk, praktisch en eenvoudig verzoek doet: ze vraagt ​​ons om dagelijks de Rozenkrans te bidden.

Profetieën van Fatima

De meesten van jullie zijn bekend met de verschijningen in Fatima. Over deze verschijningen zegt het Vaticaan (dit staat op de Vaticaanse website over Onze-Lieve-Vrouw van Fatima):

Onze Lieve Vrouw Fatima

“De 20e eeuw was een van de meest cruciale in de menselijke geschiedenis. Fatima is ongetwijfeld de meest profetische van de moderne verschijningen en het verwijst naar het angstaanjagende visioen van de hel, toewijding aan het Onbevlekt Hart van Maria, de Tweede Wereldoorlog en ten slotte de voorspelling van de enorme schade die Rusland zou toebrengen aan de mensheid door het christelijk geloof op te geven voor een communistisch totalitarisme.”

Heilige Lucia, de belangrijkste zieneres in de tijd dat ze een kind was en dat ze deze boodschap van Onze Lieve Vrouw ontving op 13 juli 1917 in Fatima, zei dat Onze Heilige Moeder zei: (en dit is slechts een deel van de profetie die betrekking heeft op Rusland) “Jullie hebben de hel gezien, waar de zielen van arme zondaars heen gaan. Om hen te redden wil God de toewijding aan mijn Onbevlekt Hart in de wereld vestigen. Als wat ik je zeg gedaan is, zullen veel zielen worden gered en zal er vrede zijn die de oorlog zal eindigen (dit gebeurde tijdens de eerste wereldoorlog), maar als mensen niet ophouden God te beledigen, zal er een ergere oorlog uitbreken. Wanneer je een nacht ziet die verlicht is door een onbekend licht, is dit het grote teken.

Aurora Borealis Fatima

Dit was de aurora Borealis in de nacht van 25 op 26 januari 1938 gezien in geheel Europa. Dit was zeer ongebruikelijk en door het werd door Lucia altijd beschouwd als het door God gegeven teken dat was beloofd. “Dit grote teken houdt in dat u door God bent gegeven en dat Hij op het punt staat de wereld te straffen voor haar misdaden door middel van oorlog, hongersnood, vervolgingen van de Kerk en van de Heilige Vader. Om dit te voorkomen kom ik om de toewijding van Rusland aan mijn Onbevlekt Hart en de Communie van Eerherstel op de eerste zaterdagen te vragen. Als mijn verzoeken worden ingewilligd, zal Rusland zich bekeren en zal er vrede zijn. Zo niet, dan zal ze haar dwalingen over de hele wereld verspreiden en oorlogen en vervolgingen van de Kerk veroorzaken. Het goede zal worden vermoord en de heilige vader zal veel te lijden hebben. Verschillende naties zullen worden vernietigd. Maar uiteindelijk zal mijn Onbevlekt Hart overwinnen.

Het Derde Geheim van Fatima

derde-geheim-fatima

Heilige Lucia na het uitleggen van de eerste twee delen van het Geheim van Fatima: “Na de twee delen die ik al heb uitgelegd, zagen we links van Onze Lieve Vrouw, en er een beetje boven, een Engel met een vlammend zwaard in zijn linkerhand; het flitste en gaf vlammen af die eruit zagen alsof ze de wereld in brand zouden zetten; maar ze doofden uit toen ze in contact kwamen met de schittering die Onze Lieve Vrouw naar hem uitstraalde van haar rechterhand. Naar de aarde wijzend met zijn rechterhand riep de Engel met een luide stem: “Boete, boete, boete!” En we zagen een immens licht dat God is: iets zoals wanneer mensen in een spiegel verschijnen wanneer ze er voor passeren; een Bisschop gekleed in het Wit, en we hadden de indruk dat het de H. Vader is. Andere bisschoppen, priesters en religieuze vrouwen gingen een steile berg op, een aan de top was er een groot kruis van ruwe stronken van een kurkeik met de bast er nog aan. Voordat hij er aankwam passeerde de H. Vader door een grote stad die half in puin lag, en half bevend met een langzame pas, geteisterd door pijn en verdriet, bad hij voor de zielen van de lijken die hij op zijn weg ontmoette. Toen hij de top van de berg had bereikt, werd hij op zijn knieën aan de voet van het groot Kruis gedood door een groep soldaten die kogels en een pijl naar hem vuurden, en op dezelfde manier stierf de ene na de andere, bisschoppen, priesters en vrouwelijke religieuzen, en verschillende mensen van verschillende standen en posities. Onder de twee armen van het Kruis waren er twee Engelen met elk een kristallen beker in de hand, waarmee ze het bloed van de martelaren opvingen en de zielen besprenkelden die hun weg naar God zochten.

Dit is vooral belangrijk omdat deze profetie door de Kerk is goedgekeurd. Maar er zijn andere persoonlijke-openbaring (profetieën) met apocalyptische waarschuwing.

Anderen Persoonlijke-openbaring over apocalyptische waarschuwingen

Hier volgen andere persoonlijke-openbaringen over apocalyptische waarschuwingen die ook door de Kerk zijn goedgekeurd:

De heer God doet niets zonder zijn plan aan zijn dienaren de profeten te openbaren“. (Uit de Bijbel in het boek Amos)

Een van deze profetieën is degene waar veel katholieken over praten sinds de recente invasie van Rusland in Oekraïne.

Het is van een religieuze zuster die in 1961 stierf en in 2011 zalig werd verklaard. Dit is de gezegende Elena Aiello. Zij is een Italiaanse zuster die een gemeenschap stichtte van zusters. Deze gemeenschap zorgden voor weesmeisjes en het was ook een mysticus die de stigmata kreeg.

Als disclaimer zegt de Katholieke Kerk dat je de persoonlijke-openbaring serieus moet nemen. Vooral als ze afkomstig zijn van mensen die naar de altaren zijn verheven en vooral, zoals in dit geval, als het slachtofferzielen zijn die delen in het lijden van Christus (door de Stigmata). Dus we nemen haar profetieën serieus, maar we nemen ze niet al te serieus. Dit komt omdat ze het soms verkeerd kunnen hebben, zelfs als ze een heilige zijn en ook omdat deze persoonlijke-openbaring niet altijd worden vervuld. U herinnert zich de profeet Jonas, hij waarschuwde dat Nineve zou worden vernietigd. Maar het volk bekeerde zich en zo werden Nineve en haar volk gespaard.

We moeten ons realiseren dat alleen omdat er iets is geprofeteerd in een persoonlijke-openbaring, dit niet betekent dat er door onze gebeden geen verandering kan komen en voorkomen kan worden wat er gebeurt voor die bepaalde persoon was geprofeteerd aangezien ‘gebed beweegt de hand van Degene die alles beweegt‘.

Persoonlijke-openbaring van zalig Elena Aiello

Onze Gezegende Moeder zou aan zalig Elena Aiello als volgt hebben geopenbaard:

Mensen spreken niet langer volgens de ware geest van het Evangelie. De immoraliteit van deze tijd heeft een hoogtepunt bereikt. Maar men luistert niet naar mijn moederlijke waarschuwingen. Dus de wereld moet spoedig worden gezuiverd. Als we niet bidden, zal Rusland naar heel Europa marcheren. Enorme bedreigingen dreigen over de wereld en verschillende naties zullen worden getroffen door epidemieën, hongersnoden, grote aardbevingen, verschrikkelijke orkanen, overstromende rivieren en zeeën die verwoesting en dood brengen. Als de mensen in deze bedreigingen van de natuur de waarschuwingen van de Goddelijke Barmhartigheid niet herkennen en niet terugkeren naar God met een echt christelijk leven, zal er een nieuwe verschrikkelijke oorlog komen van het oosten naar het westen. Rusland zal met haar geheime legers vechten tegen Amerika, zal Europa overrompelen, de Rijn zal overlopen van lijken en bloed.

En volgt:

Wolken met bliksemflitsen van vuur in de lucht en een storm van vuur zal over de wereld vallen. Deze verschrikkelijke vloek die nog nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is gezien, zal 70 uur duren. Goddeloze personen zullen worden verpletterd en uitgeroeid. Velen zullen verloren gaan omdat ze in hun koppigheid van zonde blijven, dan zal de macht van het licht over de macht van de duisternis worden gezien.

Het lijkt alsof als de wereld zich niet bekeert, er “vuur uit de hemel” zal komen.

God zegt tegen Ezechiël: “Ik heb u aangesteld als wachter voor het huis van Israël. Als je een woord uit mijn mond hoort, moet je ze (het volk van Israël) voor mij waarschuwen“. (Ezechiël 3:17)

Profetieën van Onze Lieve Vrouw van Akita, Japan

Een andere belangrijke profetie komt van Onze Gezegende Moeder in Akita, Japan. Ze verscheen aan zuster Agnes Katsuko Sasagawa en zei naar verluidt:

Onze Lieve Vrouw van Akita

Zoals ik je al zei, als mensen zich niet bekeren en zichzelf niet verbeteren, zal de Vader de hele mensheid een verschrikkelijke straf opleggen. Het zal een straf zijn die groter is dan de zondvloed, zoals men nooit eerder zal hebben gezien. Vuur zal uit de lucht vallen en een groot deel van de mensheid wegvagen… zowel de goede als de slechte, waarbij noch priesters noch gelovigen gespaard zullen worden. De overlevenden zullen zich zo verlaten voelen dat ze jaloers zullen zijn op de doden… Bid elke dag de Rozenkrans. Bid met de Rozenkrans voor de paus, de bisschoppen en de priesters. Het werk van de duivel zal zelfs op zo’n manier in de Kerk binnendringen dat men kardinalen tegen kardinalen zal zien, en bisschoppen tegen andere bisschoppen. De priesters die mij vereren zullen worden geminacht en tegengewerkt door hun medebroeders… Kerken en altaren worden geplunderd; de Kerk zal vol zijn van degenen die compromissen aanvaarden en de demon zal vele priesters en toegewijde zielen onder druk zetten om de dienst van de Heer te verlaten. De demon zal vooral onverzoenlijk zijn tegen zielen die aan God zijn toegewijd. De gedachte aan het verlies van zoveel zielen is de oorzaak van mijn verdriet. Als zonden in aantal en ernst toenemen, zal er geen vergeving meer voor zijn.

Deze verschijningen die in 1973 in Akita (Japan) plaatsvonden, blijven officieel goedgekeurd volgens de richtlijnen van de Katholieke Kerk.

Onze Heilige Moeder smeekt elke keer de mensheid, omdat we ons kunnen bekeren en zodat deze waarschuwingen kunnen worden afgewend zoals we zagen in het verhaal van Jona die Nineve waarschuwde.

New World Order

De New World Order probeert God eruit te duwen en wil God uiteindelijk verloochenen, en daarom kun je concluderen dat dit nu duidelijk het werk van de duivel is.

New World Order en het einde der tijden

De duivel is de prins van deze wereld, volgens de Heilige Script. Als we God buiten ons leven duwen, als we Christus ontkennen, wie het licht is, wie in de duisternis komt en de duisternis verdrijft… raad eens wie er tussenkomt en Zijn plaats overneemt? De duivel.

Onze Heer Jezus zei: de duivel komt om te stelen, te doden en te vernietigen.

En dit is niet theoretisch of symbolisch. We hebben dit in de geschiedenis gezien en we hebben dit de afgelopen 2 jaar gezien met het coronabeleid. Wanneer mensen een regering toestaan ​​het over te nemen, wordt het een totalitaire regering of een communistische atheïstische regering. Wanneer goddeloze heersers het overnemen, stelen, doden en vernietigen ze.

Check de geschiedenis, het is zo belangrijk voor ons, als kinderen van God, om onze geschiedenis van zowel op seculier als religieus vlak te kennen!

De tekenen der tijden beoordelen:

Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt en het gebeurt vandaag in onze tijd. Onze Heer Jezus zei: “beoordeel de tekenen der tijden.” (Matteüs 24:3-14; 2 Timoteüs 3:1-9 en 1 Timoteüs 4:1) Dit moeten we beginnen te doen!

Ik zal je een voorbeeld geven van iemand die wist hoe zij de tekenen der tijden moest oordelen. Ze was ook een profeet, haar naam: heilige Faustina Kowalska.

In de biografie van H. Faustina, geschreven door zuster Sophia Mikalenko, lezen we hoe H. Faustina de zusters kon vertellen van haar congregatie dat er oorlog op komst was. Het was 1938, net voor de Tweede Wereldoorlog. Ze waarschuwde hen dat “er een oorlog zou komen die verschrikkelijk lang zou duren, er zal veel ongeluk zijn en er zal vreselijk lijden over de mensen komen.”

Dit was niet de eerste keer dat zuster Faustina over de oorlog sprak. Ze vroeg haar medezusters en de meisjes vaak om voor Polen te bidden en bevestigde dat er spoedig een lange en verschrikkelijke oorlog zou komen. Hun ongeloof ontmoedigde haar niet en ze bleef volhouden dat het een verschrikkelijke oorlog zou worden. Zelfs haar geestelijk directeur, vader Sopoko, schonk niet veel aandacht aan haar voorspellingen over een oorlog.

Ook de rest van zusters van haar klooster konden haar voortdurende bezorgdheid over een naderende oorlog niet begrijpen. Ze stond erop en voorspelde de Tweede Wereldoorlog en dat hun klooster bedreigd zou worden, maar uiteindelijk alles goed voor hen zou komen.

En tijdens de lange oorlog die een jaar na de dood van Heilige Faustina begon, werden de zusters inderdaad drie keer met uitzetting bedreigd door de nazi’s. Toen herinnerden ze zich de woorden van Heilige Faustina. Elke keer dat ze werden bedreigd, haastten de zusters zich naar het graf van Faustina om haar voorspraak te vragen bij de Goddelijke Barmhartigheid, zodat ze met rust zouden worden gelaten. De bedreigingen werden niet uitgevoerd en de zusters bleven in la Yawaniki zoals H. Faustina had voorspeld.

Bid de Rozenkrans

Bid de dagelijkse Rozenkrans en je bent goed! Uiteraard moeten we veel meer doen dan alleen de Rozenkrans bidden. We worden verondersteld om het Evangelie in zijn volheid na te leven, het heilige Schrift te lezen, de armen te helpen, ons geloof met anderen te delen, de geboden te gehoorzamen… Dat weten we natuurlijk! Maar het is heel belangrijk voor ons om te bidden. Alles wat de Heer ons vraagt is om onze dagelijkse Rozenkrans te bidden en de Evangeliën proberen na te leven. Als we dat doen, zal het goed met ons gaan.

Maar dit eenvoudige praktische gebaar, dat buitengewoon krachtig is, om elke dag de Rozenkrans te bidden voor vrede in de wereld, voor bekering, voor de paus, bisschoppen en priesters, enz. Het lijkt erop dat dit kleine gebaar dat de Heer ons vraagt, betekent dat als je merkt dat je elke dag met je rozenkrans in je hand de rozenkrans bidt als antwoord op de oproep van Onze Heilige Moeder, dat dan alles aan het eind goed komt.

De heer is dan blij met je, natuurlijk probeer je meer te doen op verschillende manieren zoals we hebben gezegd, maar deze ene simpele actie is waar de Heer op dit moment om vraagt. We zullen niets te vrezen hebben, we kunnen dan van ons leven genieten en erop vertrouwen dat de Heer voor ons zal zorgen.

Dus dat is onze uitnodiging vanuit Katholieke Vesting aan onze lezers in deze moeilijke en onzekere tijden. De Heer vraagt ​​jou, ons allemaal, gehoor te geven aan de oproep van Onze Lieve Vrouw: bid dagelijks de Rozenkrans, probeer jouw geloof zo goed mogelijk te beleven en maak je dan geen zorgen, wees niet bezorgd, vertrouw op de Heer. Hij heeft een plaats voor ons klaargemaakt in de Hemel, we hebben niets om bang voor te zijn.

BRON: Churchpop en Fr. Mark Goring


.

Als je deze post leuk vond, kun je het delen, want delen is evangeliseren!

[Sassy_Social_Share]

Als het materiaal niet werkt of spelfouten heeft, meld dit dan graag!


Delen is evangeliseren!