fbpx

De film ‘The Veil Removed’, geproduceerd door Greg Krajewski en RD Delgado, laat op een zeer krachtige manier zien wat er gebeurt tijdens elke Heilige Mis in elke katholieke kerk over de hele wereld.

Neem 5 minuten van je tijd en bekijk deze korte video. Je zult nooit meer op dezelfde manier naar de Heilige Mis kijken!

“De engelen omringen en helpen de priester wanneer hij de Heilige Mis opdraagt.” -. Heilige Augustinus van Hippo

“Door de gemeenschap van de heiligen ontvangen alle christenen de genadegaven van iedere Heilige Mis en verenigen de hemel en de aarde zich om met de engelen van de Heer aan te heffen: ‘Sanctus, sanctus, sanctus, Heilig, heilig, heilig…’” -. Heilige Jozefmaria Escrivá

Het is ongelooflijk, nietwaar? Alle engelen en heiligen die daar bij ons zijn terwijl we onze Heer aanbidden in de Heilige Mis. Ze blijven ongezien, maar we weten dat ze naast ons staan ​​en hemel en aarde verenigen.

Neem de volgende keer dat je naar de Heilige Mis gaat even de tijd om hierover na te denken. Sta je geest toe om je alle heiligen en engelen voor te stellen die in de kerk wonen.

Om over de Heilige Mis na te denken:

– Was jij eerder op de hoogte van de aanwezigheid van de engelen en heiligen tijdens de Heilige Mis?

– Hoe inspireert deze video jou om op een andere manier aan de Heilige Mis deel te nemen?

– Welke andere aspecten van de video spraken je aan?

– Roep jij de hulp in van je beschermengel tijdens de Heilige Mis? – Met wie kun je deze video delen?


.

Als je deze post leuk vond, kun je het delen, want delen is evangeliseren!

[Sassy_Social_Share]

Als het materiaal niet werkt of spelfouten heeft, meld dit dan graag!


Hoe en wie mogen de communie ontvangen?

Hoe en wie mogen de Heilige Communie ontvangen?

Ten eerste moeten we ons herinneren dat Christus in zijn geheel werkelijk aanwezig is in de Eucharistie: lichaam, bloed, ziel en goddelijkheid, onder de gedaanten van brood en wijn. Daarom moeten we de Heilige Communie, het Lichaam en Bloed van Christus, met de grootste eerbied behandelen. Want het …
Verder lezen…

Delen is evangeliseren!