fbpx

Roepingen

Lees hier de laatste artikelen

Thema

Roepingen

Brief van Jozef van Arimatea

Brief van Jozef van Arimatea

Toen het avond was geworden kwam een rijk man, een zekere Jozef van Arimatea. die zich ook als leerling bij Jezus had...

Brief van Maria, je hemelse moeder

Mijn roeping was een geschenk, een daad van God. Alles was genade, geschenk, verrassing. Ik had me nooit zoiets kunnen voorstellen. Het is werkelijk wonderbaarlijk.

Zegeningen voor Alles en Iedereen

Dit is ongetwijfeld de meest controversiële tekst van het pontificaat van Franciscus en zal in de komende jaren veel inkt doen vloeien

Brief van Johannes de Doper, de neef van Jezus

Jezus, mijn neef, is mijn kameraad in eenvoud en liefde. Het was moeilijk te geloven dat de Messias zo nabij, zo vriendelijk en liefdevol was voor een jongen uit een afgelegen bergdorp.

Brief van Sint-Jozef

Ik ontdekte dat ik deel uitmaak van het plan van Maria. In Nazareth, toen ik me realiseerde dat Maria een kind verwachtte, overviel me paniek.

Andere Themas

Apologetics

Gezin en familie

Moreel en waarden

Christelijk leven

Katholieke geloof

Pro-life

Evangelisatie

Liturgie

Roepingen

Speciale Projecten

roepingsverhalen

Personages uit het Evangelie

Roepingsverhalen van de personages uit het Evangelie die helpen en dienen als leidraad bij het bidden. Dit project heeft als doel proberen te laten zien dat de “roeping” niet beperkt is tot het kiezen van een type leven (priesterschap, huwelijk, leven in een klooster…), maar bestaat uit de unieke, onherhaalbare en exclusieve roeping die God aan ieder van ons doet.

Delen is evangeliseren!