fbpx

Ontdek de hoogtepunten van ons platform. Vind verhalen van geloof en inspiratie, tips en adviezen voor je spirituele leven die je dichter bij God zullen brengen. Bekijk ook het laatste nieuws op het gebied van maatschappij en de Katholieke Kerk.

Wat is een Dogma?

Wat is een Dogma?

Een dogma is bindend voor alle katholieken en mag niet worden betwist of genegeerd. Het vereist volledige instemming en gehoorzaamheid van de gelovigen.

Noveen tot Christus Koning

Noveen tot Christus Koning

De Noveen tot Christus Koning is een periode van negen dagen waarin we ons toewijden aan de heerschappij van Christus over ons leven en de wereld. Tijdens deze noveen willen we Zijn koninklijke autoriteit erkennen en Hem als Heer en Koning van alles omarmen.

Paus Franciscus: Een Veranderend Perspectief

Paus Franciscus: Een Veranderend Perspectief

In de vroege dagen van het pausschap van paus Franciscus verdedigde ik hem enthousiast in elk debat met mijn vrienden, wat het gevoel van velen weerspiegelde. Maar na verloop van tijd veranderde mijn perspectief.

Waarom is de Catechismus zo belangrijk?

Waarom is de Catechismus zo belangrijk?

De Catechismus fungeert ook als een betrouwbaar referentiepunt in tijden van twijfel. Het biedt gefundeerde uitleg over de katholieke leer en kan ons helpen om onze twijfels te begrijpen en te overwinnen.

Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans

Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans

De devotie tot Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans moedigt katholieken aan om regelmatig de rozenkrans te bidden als een manier om deugden te cultiveren, de band met God te versterken en geestelijke zegeningen te verkrijgen.

Delen is evangeliseren!