fbpx

Gratis e-book: “Engelen, een gids om ze beter te leren kennen”

 

Praten over de engelen is altijd heel aantrekkelijk geweest voor iedereen. De wereld tussen het zichtbare en het onzichtbare wekt niet alleen nieuwsgierigheid maar ook bewondering.

Er is veel over hen gezegd. Maar tegenwoordig kunnen de overtuigingen en gedachten die over engelen worden overgedragen, zowel bij gelovigen als bij niet-gelovigen, verwarrend zijn.

In sommige gevallen lijken ze voor ons gewoon producten van menselijke fantasie en in andere gaan we tot het uiterste om te geloven dat ze machtige wezens zijn die we naar eigen wil kunnen beheersen door middel van riten en bezweringen.

Engelen bestaan, ze maken deel van ons geloof.

Dit wordt bevestigd door de Heilige Schrift, de traditie en het leergezag van de Kerk. Het zijn persoonlijke wezens die vóór onze tijd door God zijn geschapen.

Het zijn hemelse vrienden die ons kunnen helpen op onze geloofsreis. Er valt veel over hen te leren en met dat in gedachten hebben we dit e-book ontworpen, trouw aan het leergezag van de Kerk.

Wij geloven dat “Engelen: een gids om ze beter te leren kennen” zeer nuttig kan zijn, niet alleen om ze beter te leren kennen, maar ook om verwarringen, twijfels over hun bestaan en de rol die ze spelen in het leven van de mens op te helderen.

Geniet ervan! Om het e-book gratis in jouw e-mail te ontvangen, vul het formulier in:

.

Delen is evangeliseren!