fbpx

Winkel – Boeken

Boeken

Wij bieden de mogelijkheid om een selectie van religieuze boeken en andere producten in onze website te kunnen promoten.

Katholieke Vesting verkoopt zelf deze producten niet, maar verwijst naar de webshop van externe partners en religieuze organisaties waar deze producten worden verkocht.

De Klas van Daniel - Pesten - Kinderen

De Klas van Daniël

Een boek over pesten dat een positieve insteek heeft op dit onderwerp.

Details
Auteur: Broeder Robin Marie
ISBN: 978.94.6443.298.5
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 188
Datum publicatie: 02-2022

Beschrijving
Een boek over pesten dat een positieve insteek heeft op dit onderwerp.

Daniël woont in een leuk dorp, waar hij het goed naar zijn zin heeft. Vaak gaat hij met zijn vrienden spelen in het bos. Ze zijn een boomhut aan het maken. Maar alles verandert voor Daniël als zijn vader een andere baan krijgt en ze moeten verhuizen. Een nieuw huis, een nieuw dorp en een nieuwe school. Op het schoolplein van de nieuwe school ontmoet hij Hendrik. Hendrik wordt vaak erg vervelend behandeld door zijn klasgenoten. Daniël ziet dit en besluit er wat van te zeggen. Hij krijgt echter het advies om dat vooral niet te doen, als hij zichzelf niet in moeilijkheden wil brengen.Ook ontmoet hij Maud. Zij wordt niet begrepen door de anderen en ze wordt buitengesloten. Daniël vraagt zich af wat hij voor haar kan doen. Hij wil naar de meester gaan, maar Maud wil niet dat hij dat doet.De klas van Daniël, een verhaal over een strijd tussen goed en kwaad.Een verhaal over een kind met idealen.Een ideaal: om goed te zijn voor anderen…

Paperback:

13,95(inclusief btw 21%) bij Boekenbestellen.nl

Opvoeden zonder kleerscheuren - De Boog uitgeverij

Opvoeden zonder kleerscheuren

Hoe kun je met jongeren praten over zuiverheid.

Details
Auteur: Jason Evert
Ondertitel: Hoe kun je met jongeren praten over zuiverheid
ISBN: 978.90.6257.048.5
Uitvoering: Zachte kaft
Aantal pagina’s: 128
Categorie: Huwelijk gezin opvoeding

Beschrijving
Aan meer dan duizend tieners is gevraagd wie de grootste invloed heeft gehad bij het nemen van hun beslissingen rondom seksualiteit: vrienden, leeftijdsgenoten, seksuele vorming of misschien de media?
Het meest voorkomende antwoord was: ‘Mijn ouders.’ Wanneer echter aan de ouders werd gevraagd wat ze dachten dat hun kind zou hebben geantwoord, had minder dan 25% het goed. De Katholieke Kerk, en blijkbaar je eigen tieners, zien jou als de belangrijkste opvoeder van je kind als het om seksualiteit gaat.
Noch de staat, noch de school, noch de kerk kan die verantwoordelijkheid overnemen. Het is niet alleen je recht en je plicht, je bent ook het meest geknipt voor de taak. Jij kent je kind beter dan wie ook. Je kent jouw kind waarschijnlijk zelfs beter dan het zichzelf kent. Je kent de goede en slechte kanten, de mate van volwassenheid (of het gebrek daaraan) en je kunt voorzien hoe hun seksuele gedrag van nu hun hele toekomstige leven zou kunnen bepalen. Dat inzicht ontbreekt bij henzelf meestal. Jij hebt de macht! Gebruik haar!

Paperback:

12,50(inclusief btw 21%) bij De Boog uitgeverij.

Deugden in het Gezin - De Boog uitgeverij

Deugden in het Gezin

De auteur richt zijn aandacht op de praktijk van de kleine deugden in het gezinsleven die onmisbaar zijn om ons dagelijks leven aangenaam te maken.

Details
Auteur: George Chevrot
ISBN:
Uitvoering: Zachte kaft
Aantal pagina’s: 96
Categorie: Huwelijk gezin opvoeding

Beschrijving
Er zijn enkele kleine deugden die geen uitbundige bewondering wekken, maar als ze ontbreken worden de verhoudingen tussen de mensen dusdanig gespannen, moeizaam en zelfs stormachtig, dat dit soms rampzalige gevolgen heeft. Juist deze ‘kleine deugden’ maken ons dagelijks leven aangenaam en draaglijk. Daarom heeft de auteur zich in deze overwegingen vooral beziggehouden met de kleine deugden van het christelijk gezin.

Paperback:

5,50(inclusief btw 21%) bij De Boog uitgeverij.


e-Pub:

3,30(inclusief btw 21%) bij De Boog uitgeverij.
Gebeden - De Boog

Gebeden

Dagelijkse gebeden, devoties en sacramenten. Onontbeerlijk voor iedere gelovige.

Details
Auteur: J. van der Mee
ISBN: 90-6257-028-3
Uitvoering: Zachte kaft
Aantal pagina’s: 127
Categorie: Gebed overig

Beschrijving
Dit gebedenboekje bevat een ruime keuze aan dagelijkse gebeden, naast andere die betrekking hebben op de voornaamste devoties (tot de heilige Drieeenheid, Jezus Christus, de heilige Geest, Onze Lieve Vrouw, de Engelen en Sint Jozef).Een belangrijk deel is gewijd aan de viering van de sacramenten. Met illustraties.

Paperback:

4,45(inclusief btw 21%) bij De Boog uitgeverij.


e-Pub:

2,80(inclusief btw 21%) bij De Boog uitgeverij.
Voor de christen die mens wil worden - Paul Graas

Voor de christen die mens wil worden

Dit boek is geschreven met het verlangen om je aan het denken te zetten over de idealen die je nastreeft in je leven.

Details
Auteur: Paul Graas
ISBN: 978-90-6257-118-5
Uitvoering: Zachte kaft
Aantal pagina’s: 124
Categorieën: Christelijk levenJeugd

Beschrijving
Je bent jong. Je bent katholiek. Je leeft in een westers seculier land. Soms voelt het alsof je een vreemdeling bent in een maatschappij waar de standaard levenswijze op belangrijke gebieden haaks op het katholieke geloof staat. Hoe ga je daarmee om? Door allerlei aspecten van het christelijke geloof te overwegen vanuit een menselijk en een goddelijk perspectief, probeert de auteur jongeren te helpen om met beide benen midden in de wereld te staan en met hun hoofd in de hemel, zodat ze in staat zijn om met hun hart het goddelijk en het menselijk licht van Christus te laten schijnen om zich heen.

Over Paul Graas
Paul Graas (1989) begeleidt jongeren in de ontdekking van hun idealen en de vorming van hun karakter en helpt ze om handen en voeten te geven aan hun relatie met Christus.

Paperback:

9,75(inclusief btw 21%) bij De Boog uitgeverij.


e-Pub:

5(inclusief btw 21%) bij De Boog uitgeverij.

De Weg

999 korte paragrafen, regelrecht uit het hart, om met God in ons persoonlijk gebed te bespreken.

Details
Auteur: Jozefmaria Escriva
ISBN: 90-6257-014-3
Uitvoering: Zachte kaft
Aantal pagina’s: 343
Categorie: God, Vader, Zoon en heilige Geest

Beschrijving
“Mgr. Escrivá heeft iets geschreven, dat meer is dan een meesterwerk; hij heeft zijn inspiratie regelrecht uit zijn hart geput; de korte paragrafen, die samen De Weg vormen, gaan ook regelrecht naar het hart van de lezer” (L’ Osservatore Romano 24-3-1950).
De Weg is niet enkel een weergave van de spiritualiteit van het Opus Dei, de door de heilige Jozefmaria gestichte instelling. Zijn belangrijkste eigenschap is dat het het woord van Christus verkondigt, dat geen dood woord is maar een levende werkelijkheid, in staat om het leven te veranderen van iedere mens die zijn hart daarvoor niet sluit.
Van dit boek zijn meer dan 4,5 miljoen exemplaren in 45 talen gedrukt.

Paperback:

10(inclusief btw 21%) bij De Boog uitgeverij.


e-Pub:

7,50(inclusief btw 21%) bij De Boog uitgeverij.

Terug

Delen is evangeliseren!