fbpx

Sommige dingen staan zo centraal in het katholieke geloof dat alle katholieken ze zouden moeten kennen. Het is duidelijk dat gebeden zoals het Onze Vader, Glorie aan de Vader en Weesgegroet essentieel zijn, maar welke andere essentiële informatie moet een katholiek met anderen over het geloof kunnen delen?

We hebben een leuke, eenvoudige quiz gemaakt om jij te helpen jouw kennis op te frissen van sommige van de belangrijkste dingen die katholieken zouden moeten weten. Er zijn nog veel meer dingen die we hier zouden kunnen opnemen.

Wat zou jij toevoegen aan onze lijst met dingen die alle katholieken zouden moeten weten? Deel uw ideeën in de comments.

Test je kennis over het Katholieke geloof.


Als je het niet zo goed hebt gedaan als je had gehoopt, zijn er veel manieren om te groeien in kennis over je geloof. We hebben hieronder een paar boeken opgesomd om u te helpen. Of je zou ook een Alpha Cursus kunnen volgen!

Vergeet niet dat het belangrijkste aspect van je spirituele leven een relatie met Jezus is. Als je dat op de eerste plaats zet, komt de wijsheid met de tijd!


Als je deze post leuk vond, kun je het delen, want delen is evangeliseren!

Als het materiaal niet werkt of spelfouten heeft, meld dit dan graag!


Gerelateerde artikelen:

Don Bosco: Een heilige die inspireert!

Don Bosco: Een heilige die inspireert!

Zijn passie om te dienen was niet alleen te zien in zijn werk, maar ook in zijn persoonlijkheid. Hij was beminnelijk, oprecht, warm en vriendelijk, en had een vrolijke en uitbundige persoonlijkheid die aantrekkelijk was voor jongeren.…
Verder lezen…

Delen is evangeliseren!